SmakenPornstar Martini

De Pornstar Martini vindt zijn herkomst in Londen in de jaren 90 en is ook vandaag de dag nog razend populair. Onze variant heeft de friszure smaak van verse passievruchten die wordt aangevuld met de zoetigheid van een vleugje vanille. Een geweldige combinatie, die resulteert in een zijdezachte smaakervaring.

Pornstar MartiniStrawberry Daiquiri

Playa Daiquiri is een Cubaans strand, vlakbij Santiago de Cuba. Het was in een klassieke bar nabij dit strand waar de Daiquiri cocktail rond 1900 werd bedacht door mijnwerkers, als frisse afkoeler na het zware werk. In de loop der jaren zijn er variaties ontstaan, waarvan de ‘Strawberry Daiquiri’ misschien wel de meest iconische is. Eén van de belangrijkste ingrediënten die wij toepassen, zijn Singa Singaga-aardbeien. Deze behoren tot de top twee van de wereld en zijn het meest geschikte ras voor het gebruik in cocktails. De Daiquiri leent zich perfect voor een cocktail sorbet, omdat het drankje oorspronkelijk ook al ijskoud werd gereserveerd in een glas vol gemalen ijs.

Strawberry DaiquiriPiña Colada

De Piña Colada is een klassieker uit Costa Rica. De cocktail is ontstaan in de jaren 50, met gebruik van de typische Costa Ricaanse vruchten kokosnoot en ananas en lokaal gebrouwen witte rum. Op basis van deze smaakvolle combinatie is de unieke AYCE-receptuur ontstaan voor de Piña Colada cocktail sorbet.

Piña Colada

We gebruiken cookies om je van de beste ervaring te voorzien. Meer informatie.