Wil jij jouw barbecue, verjaardag, borrel of vrijgezellenfeest een extra touch geven? Haal AYCE voor bij jou thuis! Bestel gemakkelijk jouw product van AYCE via onze webshop. AYCE heeft samen met de custom made alcohol van master distilleerderij Van Toor een uniek en vernieuwend product ontwikkeld. We hebben drie cocktail sorbets (5% alcohol) gecreëerd in de smaken Pornstar Martini, Strawberry Daiquiri en Piña Colada.

Ben jij opzoek naar een unieke vrijdagmiddagborrel, een geschenk ter attentie voor jouw collega’s of voor jouw zakelijke relaties? Vraag vrijblijvend een offerte aan via info@ayce-sorbets.com!

Smaken Mix

6 porties

Pornstar Martini

6 porties

Strawberry Daiquiri

6 porties

Piña Colada

6 porties

Reviews

smaken mix

3 reviews for Smaken Mix - 6 Porties

 1. Anoniem (geverifieerde beoordeling)

  Verrassend smullen

 2. Emile (geverifieerde beoordeling)

  De smaken zijn stuk voor stuk erg lekker en verfrissend. De structuur van de sorbet is zoals deze moet zijn en de licht alcoholische smaak is ook zeker niet overheersend. Het perfecte dessert na een zomerse maaltijd of BBQ. Mijn bestelling werd de volgende dag netjes diep ingevroren geleverd.
  Ik ben erg tevreden en ga vaker bestellingen plaatsen.

 3. Eljon Konink (geverifieerde beoordeling)

  De sorbets van Ayce hebben de perfect balans tussen alcohol en schepijs. Heerlijke exclusieve sorbets, vooral op een zomerse dag. De ijsjes zijn prachtig verpakt in glazen potjes. Bovendien was de levering uitstekend!

Voeg een beoordeling toe
strawberry daiquiri
Er is nog geen review voor Strawberry Daiquiri geschreven.

beoordelingen

Wees de eerste om “Strawberry Daiquiri – 6 Porties” te beoordelen
pornstar martini

1 review for Pornstar Martini - 6 Porties

 1. Imma (geverifieerde beoordeling)

Voeg een beoordeling toe
piña colada

1 review for Piña Colada - 6 Porties

 1. Martijn (geverifieerde beoordeling)

  Wij hebben AYCE besteld om een zelfgemaakt verjaardagsdiner mee af te sluiten. En iedereen was erg te spreken over deze sorbets!

  We hebben de Piña Colada-versie besteld. Je merkt echt dat het van verse ingrediënten is gemaakt. Het is lastig om je vinger erop te leggen, maar iets maakt dat het klasse voelt qua smaak en structuur. De balans tussen de kokos en ananas is perfect, de sorbet is niet te zoet. En dan die wodkasmaak er doorheen. Unieke ervaring! Mensen zaten te genieten alsof ze een sorbet in een echt restaurant verorberden.

  Volgende jaar een andere smaak proberen ;-). Bedankt!!!

Voeg een beoordeling toe