Wil jij jouw barbecue, verjaardag, borrel of vrijgezellenfeest een extra touch geven? Haal AYCE voor bij jou thuis! Bestel gemakkelijk jouw product van AYCE via onze webshop. AYCE heeft samen met de custom made alcohol van master distilleerderij Van Toor een uniek en vernieuwend product ontwikkeld. We hebben drie cocktail sorbets (5% alcohol) gecreëerd in de smaken Pornstar Martini, Strawberry Daiquiri en Piña Colada.

Ben jij opzoek naar een unieke vrijdagmiddagborrel, een geschenk ter attentie voor jouw collega’s of voor jouw zakelijke relaties? Vraag vrijblijvend een offerte aan via info@ayce-sorbets.com!

Mixed Flavours

6 porties

Reviews

5 reviews for Smaken Mix - 6 Porties

 1. Narrelle (geverifieerde beoordeling)

  Ik weet niet welke smaak mijn favoriet is, strawberry daquiri of pornstar martini. Beide zijn in ieder geval enorm smaakvol en verslavend lekker!

 2. Lotte (geverifieerde beoordeling)

  Ik vind het een erg leuk product, weer eens iets anders dan gewone drankjes of cocktails. Het is ook nog vrij onbekend, dus mensen zijn verrast en ook erg enthousiast.
  1 portie is wel best veel om in een keer op te eten, als je het als cocktail in de avond (na het eten) serveert.
  De smaken zijn erg lekker en smeuïg, behalve de Pina colada, die was vrij hard en duurde ook even voordat die gesmolten was.
  Daarnaast goede service en op tijd geleverd!
  Voor de volgende keer is het misschien makkelijk om een uitgebreider beoordelingsformulier op te stellen, dan is het makkelijker te beoordelen.
  Maar ik ben erg tevreden over AYCE.

 3. Anoniem (geverifieerde beoordeling)

  Verrassend smullen

 4. Emile (geverifieerde beoordeling)

  De smaken zijn stuk voor stuk erg lekker en verfrissend. De structuur van de sorbet is zoals deze moet zijn en de licht alcoholische smaak is ook zeker niet overheersend. Het perfecte dessert na een zomerse maaltijd of BBQ. Mijn bestelling werd de volgende dag netjes diep ingevroren geleverd.
  Ik ben erg tevreden en ga vaker bestellingen plaatsen.

 5. Eljon Konink (geverifieerde beoordeling)

  De sorbets van Ayce hebben de perfect balans tussen alcohol en schepijs. Heerlijke exclusieve sorbets, vooral op een zomerse dag. De ijsjes zijn prachtig verpakt in glazen potjes. Bovendien was de levering uitstekend!

Voeg een beoordeling toe