over

Het ontstaan van AYCE

Cocktail sorbets van het hoogste niveau. Met dat doel startte Ruben in 2018 als eerste in Nederland met het professioneel maken van cocktail sorbets met alcohol ijs (5% alcohol). Nadat hij de kans kreeg om een ijsmachine over te nemen, is hij een half jaar lang met verschillende masters op het gebied van ijs gaan samenwerken. Zo heeft hij hét unieke recept voor AYCE ontwikkeld. Met als resultaat drie verschillende smaken: Pornstar Martini, Strawberry Daiquiri en Piña Colada.

AYCE is de eerste in Nederland die luxe sorbets maakt in de vorm van een cocktail. Elk product van AYCE wordt handgemaakt met de beste ingrediënten, de grootste zorg en passie. Wij serveren jouw favoriete cocktail in de vorm van sorbets gemaakt met alcohol ijs.

Inmiddels vind je ons jaarlijks op meer dan 200 uiteenlopende evenementen door heel Nederland. Ons glas is altijd tot de rand toe gevuld met kwaliteit, professionaliteit, service en een ongegeneerde dosis passie!

Samen met master distilleerderij Van Toor creëren wij onze custom made alcohol voor de cocktails en onze cocktail sorbets.

AYCE bestel je ook gemakkelijk online via onze webshop.