Over AYCEHet ontstaan van AYCE

AYCE is in 2018 gestart door Ruben List, toen hij de kans kreeg om een ijsmachine over te nemen. Hij ging samenwerken met verschillende masters op het gebied van ijs en ontwikkelde het recept voor AYCE cocktail sorbets met alcohol (5%). AYCE werd succesvol door de markt ontvangen dankzij de webshop en aanwezigheid op meer dan 200 evenementen door heel Nederland.

AYCE is de eerste in Nederland, die luxe sorbets maakt in de vorm van een cocktail. Alle producten worden handgemaakt in ons bedrijfspand in Rotterdam. Met zorg en passie en gebruik van de beste ingrediënten. AYCE is verkrijgbaar in de smaken Pornstar MartiniStrawberry Daiquiri en Piña Colada.

Ruben List


Dagelijkse bedrijfsvoering

Inmiddels is Nicky Molenkamp verantwoordelijk voor de dagelijkse bedrijfsvoering. Nicky gelooft in het unieke concept van AYCE, dat altijd tot de rand toe is gevuld met kwaliteit, professionaliteit, service en passie.

De focus ligt nu op verdere groei van de webshop en samenwerking met horeca en events. Onze aanpak is daarbij altijd maatwerk. Wij kunnen AYCE op jouw evenement van A tot Z verzorgen, inclusief meubilair, glaswerk en bartenders. Ook werken wij samen met restaurants die AYCE op het menu willen aanbieden. Van de bestaande smaken tot nieuw te ontwikkelen exclusieve smaken, in samenwerking met onze vaste distilleerderij van Toor. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Neem contact met ons op of bestel via de webshop.


Influencer marketing

Ben je een influencer en denk je dat AYCE goed past bij wat jij uitstraalt? Lijkt het je leuk om via jouw kanalen de naamsbekendheid van ons brand te versterken? Neem dan contact met ons op! Wij staan open voor samenwerking met online influencers.

We gebruiken cookies om je van de beste ervaring te voorzien. Meer informatie.